Стопкадър Нова ТвПолицията взема мерки след опита за атентат срещу Иван

...
Стопкадър Нова ТвПолицията взема мерки след опита за атентат срещу Иван
Коментари Харесай

Шефът на ГДНП: Започваме да разследваме всеки момент от дейността на Гешев в последните дни

Стопкадър Нова Тв

Полицията взема ограничения след опита за атентат против Иван Гешев.

Всеки подробност от придвижването и местопребиваването на основния прокурор Иван Гешев в последните дни, ще бъде разследвано доста в детайли. Това съобщи шефът на Национална работа „ Полиция ” Атанас Илков на брифинг взаимно с шефа на Националната следствена работа и зам.-главен прокурор Борислав Сарафов покрай мястото, където бомба избухна пред колата на обвинител номер 1. „ Взети са ограничения за сигурността на основния прокурор Иван Гешев ”, увери той.

Сигналът за непосреден гърмеж до колата на основния прокурор е постъпил в 11:50 часа, разгласи шефът на Национална работа „ Полиция ” Атанас Илков. Минути по-късно са ориентирани полицейски коли и коли за спешна помощ. Полицаите са реагирали доста бързо, регионът на гърмежа е отцепен 5-10 минути след експлоадирането на бомбата, увери Илков. Той не знае дали маршрутът на основния прокурор е бил координиран с полицията.

 „ Колегите отделиха региона, построиха КПП-та, образува се действен щаб в Националната полиция с предписание на вътрешния министър. В него бяха включени всички структури в Министерство на вътрешните работи, които имат отношение и компетентност към обстановката дружно с сътрудниците от ДАНС и всички служби. Анализират всички постъпили данни, дейностите им бяха доста своевременни ”, изясни Илков.

Той увери, че полицията работи огромно като прави голям брой оперативно-издирвателни мероприятия. „ Целият запас, ДАНС и Министерство на вътрешните работи сега е зает с оглед причинителите на това действие по отношение на обществеността ”, добави Илков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР